ΠΙΣΙΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΟ

Η βοτσαλωτή επένδυση είναι ενας όμορφος τρόπος επένδυσης που ξεχωρίζει για το φυσικό της αποτέλεσμα καθώς και την αντοχή της και την απόλυτη στεγανότητα της . Το αποτέλεσμα αυτής της επένδυσης είναι μοναδικό καθώς ταιριάζει απόλυτα και με αρμονία με τις αποχρώσεις του φυσικού περιβάλλοντος.Το φυσικό στρογγυλό σχήμα των βοτσάλων δημιουργούν μια αρκετά απαλή υφή με ασφαλή επιφάνεια και καθόλου ολισθηρή. 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Η επένδυση με οπλισμένη μεμβράνη ή αλλιώς liner είναι ένα υλικό PVC εγκεκριμένο για πισίνες. Αποτελεί σίγουρη επιλογή και πρόταση για την επένδυση της πισίνας. Συγκεκριμένα προσφέρει την απόλυτη στεγανότητα και ασθενικότητα της πισίνας καθώς είναι ανθεκτική στο σχίσιμο . Τα πλεονεκτήματα για να χρησιμοποιηθεί αυτός ο τρόπος επένδυσης είναι ποικίλα καθώς είναι ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος επένδυσης αλλά προσδίδει και ένα όμορφο και με διάρκεια ζωής αποτέλεσμα.

Previous slide
Next slide

Η επένδυση της πισίνας με ψηφίδα είναι η καλύτερη επιλογή από θέμα αισθητικού αποτελέσματος. Είναι ένα προϊόν που επικρατεί αρκετά στην αγορά χάρη στην μεγάλη ποικιλία σχημάτων, σχεδίων και χρωμάτων επιτρέποντας έτσι τους άπειρους συνδυασμούς. Χάρη σε αυτή τη μεγάλη ποικιλία επιλογών προσφέρει φωτεινή όψη και μεγάλη αντοχή στην πάροδο του χρόνου.

Η επένδυση με κεραμικό πλακάκι είναι πιο συνηθισμένη και ευρή μέθοδος επένδυσης που χρησιμοποιείται για το εσωτερικό της πισίνας. Είναι μια πρόταση όπου προσφέρει αισθητικό αποτέλεσμα στην πισίνα σας αναλόγως της επιλογής του πλακιδίου. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι αυτή η επένδυση προσφέρει μακροχρόνια διάρκεια ζωής.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος επικάλυψης της εσωτερικής επιφάνειας πισίνας είναι η εποξειδική βαφή. Είναι προτεινόμενος τρόπος βαφής συνήθως σε επαγγελματικούς χώρους λόγω του χαμηλού κόστους. Η βαφή εφαρμόζεται μόνο σε πισίνες κατασκευασμένες από μπετό, μονωμένες και περασμένες με στεγανή τσιμεντοκονία ώστε η επιφάνεια τους να είναι αρκετά λεία κατάλληλη για βάψιμο.